TRENDING

Featured Video

Αντιπαλοι

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Εύκολα με 3-0 την Έλτσε η Μπαρτσελόνα



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΛΤΣΕ: 3-0 
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε εύκολα με 3-0 την Έλτσε και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν. Στο 19ο λεπτό, το σουτ του Τζόναθας, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 22' η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι με τον Μουνίρ Ελ Χανταντί. Οι Καταλανοί είχαν και νέο δοκάρι στο 31ο λεπτό, με τον Άλμπα αυτή τη φορά, ενώ στο 33' ο Άλβες αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 39' ο Μέσι έβγαλε καταπληκτική μπαλιά για τον Ελ Χανταντί, ο οποίος όμως αστόχησε αλλά στο 42' ο Μέσι έκανε πανέμορφη κίνηση έξω από την περιοχή και με σουτ, άνοιξε το σκορ. Με τη σέντρα, ο Μασεράνο ανέτρεψε τον Ροντρίγκες που ήταν σε προφανή θέση για γκολ και αποβλήθηκε. Στο 46ο λεπτό, ο Ράκιτιτς έβγαλε τρομερή μπαλιά για τον Ελ Χανταντί, που με όμορφο τσίμπημα έκανε το 2-0. Στο 56' και στο 58' ο Τίτον είπε όχι σε σουτ των Ινιέστα και Μέσι, ενώ στο 63' ο Μέσι πέρασε όλη την άμυνα της Έλτσε και έγραψε από κοντά το 3-0.

ΕΪΜΠΑΡ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 1-0 
Έγραψε ιστορία η Εϊμπάρ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν! Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ισπανικός σύλλογος συμμετείχε στην πρώτη κατηγορία της χώρας και κατάφερε να το συνδυάσει με νίκη απέναντι στη Σοσιεδάδ! Μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λάρα λίγο πριν το 45' ήταν αρκετό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στους νεοφώτιστους, να ρίξουν στο... καναβάτσο τους σαφώς πιο έμπειρους συμπολίτες Βάσκους και να δώσουν το σύνθημα για τρελούς πανηγυρισμούς στις εξέδρες! Η μεγάλη νικήτρια έγινε η 58η ομάδα που κάνει ντεμπούτο στην Πριμέρα, η 11η που ξεκινά την περιπέτειά της με το τρίποντο, ενώ κατέχει και το ρεκόρ ως αυτή στην μικρότερη πληθυσμιακά πόλη (30.000 κατοίκους).

ΘΕΛΤΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 3-1 
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να μπει στη φετινή σεζόν η Θέλτα που επικράτησε με άνετο τρόπο 3-1 της Χετάφε. Εξαιρετική ήταν η πρεμιέρα της Θέλτα στη φετινή σεζόν καθώς στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Χετάφε, επικράτησε με άνετο τρόπο 3-1 για να κάνει το πρώτο από τα αρκετά βήματα για την παραμονή της. Ο Νολίτο στο 20' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Ορεγιάνα στο 56' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Σαμίρ στο 64΄ μείωσε για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο ο Λαριβέι στο 70' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 0-2
Η Βιγιαρεάλ νίκησε 2-0 τη Λεβάντε στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» στο παραδοσιακό τοπικό ντέρμπι της περιοχής, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Primera Division, και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια να διεκδικήσει ξανά την έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που κατάφερε την περυσινή χρονιά στην επάνοδό της στα μεγάλα «σαλόνια». Αντίθετα, η ομάδα των Λουκά Βύντρα και Νίκου Καράμπελα έχασε ένα ντέρμπι γοήτρου και απέκτησε από την αρχή άσχημη ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας. Πάντως, το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν σαφώς ανώτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και η υπεροχή του δικαιώθηκε με τα τέρματα των Ούτσε στο 56’ και Τσερίσεφ στο 85’.
 
Back To Top